FAQ - Newbornkuvaus

Milloin vastasyntyneen kuvaus kannattaa varata?

Kuvaus kannattaa varata hyvissä ajoin (1-2kk) ennen toivottua ajankohtaa. Newborn-kuvaus varataan etukäteen lasketun ajan mukaan ja sitä voidaan tarvittaessa muuttaa. Paras kuvausikä on 5-10vrk.

Missä studioni sijaitsee?

STUDION OSOITE:
K O R I T I E 2,
1 5 5 4 0, V I L L Ä H D E

Sisäänkäynti on tehtaan oikealta laidalta sisäpihalta E-ovesta, portaat ylös 2. kerrokseen. Esteetön kulku on tehtaan takaa rampilta suoraan Tiilisaliin.

Tiilisali on suuri rouhea tila vanhassa rakennuksessa. Studiolta löytyy erikseen vauvastudio, eli pienempi hyvin lämmitetty tila vastasyntyneiden kuvausta varten. Rakennuksesta löytyy wc sekä arkisin myös lounaskahvila Lounaskori.

Vastasyntyneenkuvaus | Newborn-kuvaus | Valokuvaaja Anna Jarvansalo | Lahti

Miten newborn-kuvaukseen kannattaa valmistautua?

Yleisin kysymys on ”Miten valmistaudumme kuvaukseen?” ja ''Mitä päälle kuvaukseen?''

Kuvausvaatteet kannattaa miettiä jo hyvissä ajoin, niin voi välttyä viime hetken paniikilta. Studiolla on paljon kuvausvaatetta lainaan naisille sekä pienille lapsille. Näistä voi kysellä etukäteen lisätietoa. Vaaleat ja murretut sävyt vaatteissa sopivat hyvin kuvaustyyliini. Miehillä toimii hyvin valkoinen t-paita/vaalea neule ja rennot siistit housut.

Peiliin on tietenkin hyvä vilkaista jo kotona, mutta ennen kuvausta on aikaa vaihtaa kuvausvaatteet ja tehdä viimeiset ehostukset. Kauttani on myös mahdollista varata lisähintaan ehostuspaketti ennen kuvausta. Ehostuspaketti täytyy varata kuvausajan varaamisen yhteydessä.

Vastasyntyneen kuvauksissa vanhempien kädet näkyvät suuressa osin, joten kädet/kynnet kannattaa katsoa siisteiksi ennen kuvausta.

Vauvaa voit syötellä tiheästi ennen kuvauksia ja vaikka yrittää pitää hereilläkin, että olisi mahdollisimman uninen sitten kuvauksessa. Jos olette jo tutin hankkineet, voi sen ottaa varmuudeksi mukaan. Studiolta löytyy mikro sekä vaipanvaihtopaikka.

Isompia sisaruksia kannattaa myös valmistella kuvaukseen kotona etukäteen, jotta kuvaus ja se miten siellä käyttäydytään tule lapselle yllätyksenä. Voitte esimerkiksi harjoitella hyviä kuvausilmeitä peilin edessä yhdessä. Yhdessä etukäteen mietitty ''kuvauspalkinto'' on todettu myös toimivaksi... Mutta muistetaan, että lapset ovat lapsia ja kuvauksissani lapset saavat olla omia itsejään, joten sitä ei kannata jännittää.

Vastasyntyneen kuvauksissa tarjolla on pientä naposteltavaa ja juotavaa, mutta varsinkin pidemmissä kuvauksissa kannattaa varata myös varsinkin lapsille omia eväitä.

Tulettehan siis avoimin mielin kuvaukseen! :)

Mikä on kuvien toimitusaika?

Kun kuvanne ovat valmiit, saatte sähköpostiin linkin, josta pääsette tarkastelemaan kuvianne valintagalleriasta. Valintagalleria sisältää kuvauksesta riippuen noin 50-100 kuvaa. Valintagallerian toimitusaika on normaalisti 2-4 viikkoa riippuen sesongista.

Kuvausmaksuun sisältyvien kuvien lisäksi voit ostaa myös lisäkuvia hinnaston mukaisesti valintagalleriasta.

Kuka on kameran takana?

Olen Anna, nainen kameran sekä tämän yrityksen takana. Yritykseni täyttää vuonna 2024 kuusi vuotta, mutta valokuvannut olen jo lapsuusajoistani lähtien. Olen kolmen lapsen äiti sekä toisen yrittäjän puoliso. Kaksi yrittäjää ja kolme vilkasta pientä lasta - elämme ihanan vauhdikasta lapsiperhearkea. Tämä oma pieni yritykseni on minulle kultaakin arvokkaampi ja rakastan työtäni - toivon sen välittyvän myös asiakkailleni. Toivottavasti tapaamme pian! Lämpimästi tervetuloa kuvaukseen!

-Anna

NEWBORNKUVAUS VASTASYNTYNEENKUVAUS VAUVAKUVAUS PERHEKUVAUS LAHTI HELSINKI KOUVOLA HÄMEENLINNA
NEWBORNKUVAUS VASTASYNTYNEENKUVAUS VAUVAKUVAUS PERHEKUVAUS LAHTI HELSINKI KOUVOLA HÄMEENLINNA